Om oss.

Elteknik & Konstruktion är ett företag med en lång historia och med en tydlig vision om att bidra till samhället och världen. Läs mer om detta nedan.

Vår historia

Elteknik & Konstruktion har en historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet då företaget var en elinstalltionsfirma ägd av en man som hette Uno Andersson. Under 1950-talet fick Yngve Nilsson tillsammans med en kollega, som båda jobbade på dåvarande Elbyrån, möjligheten att köpa företaget. Under 1970-talet avled Yngve och sönerna Ingemar och Jan fick då ta över hans ägarandel i bolaget. År 1990 delades bolaget och Elteknik & Konstruktion i Stockaryd AB blev till. Företaget har sen dess vuxit och utvecklats till vad det är idag. Det har skett under ledning av VD Ingemar Yngvesson.

Vårt engagemang

Elteknik & Konstruktion är ett företag som tror på att ge tillbaka till samhället och världen. Därför finns det en vision i företaget att stödja olika organisationer. Elteknik & Konstruktion är bland annat med och stöttar Barncancerfonden, Erikshjälpen och Threads of Hope.

Kontakt

Växel: 0382-25995

E-post: info@eltk.net

Adress

Gamla Hjälmserydsvägen 5

57695 Stockaryd

Elteknik & Konstruktion är ett företag som bygger elcentraler i varierande storlekar från små lägenhetscentraler till stora elcentraler.